Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Συνεργασία Konami και WBSC για τη δημιουργία ενός νέου τίτλου baseball

*
Η Konami ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τη World Baseball Softball Confederation για τη δημιουργία ενός νέο τίτλου baseball, αλλά και παγκόσμια τουρνουά esports. Σύμφωνα με τα σχέδια της εταιρείας, το καινούργιο videogame θα ενώσει την παγκόσμια κοινότητα baseball με το National Federation και με χιλιάδες παίκτες ανά τον κόσμο, πράγμα για το οποίο θα βασιστεί στα esports. Προς το παρόν δεν έγιναν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες, ενώ φαίνεται πως το project βρίσκεται ακόμα στα στάδια του σχεδιασμού του.

Η Konami έχει συνεργαστεί ξανά με το WBSC. Οι δύο εταιρείες προσέφεραν ένα baseball event στο πλαίσιο του Olympic Virtual Series με το eBaseball Powerful Pro Baseball 2020. Το παιχνίδι κυκλοφόρησε στις 9 Ιουλίου 2020 για PlayStation 4 και Nintendo Switch, όντας το πρώτο της σειράς με το brand eBASEBALL της Konami στο όνομά του.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*